Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 23 d’octubre de 2013

5è i Últim Concurs Social del 2013

5è i últim Concurs Social del 2013, un dels més importants concursos socials, el que tancarà la temporada de socials i el que donarà els esperats premis a final d’any.

Aquest concurs també és quelcom especial ja que tots sabem que moltes truites estan esperant les vostres mosques i faran probablement gaudir d’una molt bona jornada de pesca als participants, no deixeu passar una bona oportunitat com aquesta.Recordem que per participar als concursos socials s’ha de ser soci de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana i disposar de llicencia de pesca i Federativa en vigor.

 5è i Últim Concurs Social 2013
Data:                         27 d’octubre de 2013
Concentració:              Bar "Rincón de Josefa" d’Alfarràs
Horari concentració:     07:30 hores
Sorteig de trams:         07:45 hores
Entrega de pliques:      08:00 hores
Horari de pesca:          1a Manega de 8:30 a 10:30 hores
                                2a Manega de 11:00 a 13:00 hores


Recordem que dels 5 Concursos Socials celebrats aquest any, es descartarà els dos pitjors de la classificació de cada pescador, per tant només puntuaran els 3 millors Concursos Socials de cada pescador o el mínim de 3 concursos que hagi fet cada pescador. Animeu-vos que ens ho passarem bé, amés on anireu? Millor que al Coto d’Alfarràs.

Accés a les fotos i Classificacions inclòs l'Acumulada Final dels Socials 2013.