Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 15 d’octubre de 2013

Ara toca continuar parlant dels “Ribagorzana Másteres 2013” és hora del de Llençat

Un cop finalitzats el Màsters només podem dir GRACIES, gracies a tots per l’esportivitat, la companyonia, la generositat en ajudar i facilitar les coses als pescadors que cada any venen per primer cop i sobre tot per venir predisposats a passar-ho bé.

Un any més comprovem que continuem essent els primers i únics encara en l’organització d’un Máster d’aquesta modalitat a Espanya, quan nosaltres la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana ja hem celebrat el quart, això comporta que no tinguem en qui comparar-nos, però en cap cas vol dir que no intentem millorar any rere any per donar als pescadors el que volen i els agrada, segurament per això la llista de reserva va creixen dia a dia i ens fa sentir orgullosos d’anar passant anys al costat de pescadors que ja son més amics que participants.

El llençat, una modalitat diferent sens dubte a la de mosca, no diríem ni millor, ni pitjor però sí diferent des del primer Máster quan encara teníem dubtes d’engegar aquests Máster de Llençat, varem poder comprovar que els pescadors de llençat es mereixien un Máster i el temps ens ha donat la raó, fent que s’hagi consolidat molt ràpidament i ens alegrem que sigui així.
El fet que els pescadors que es queden fora per classificació d’un any a l’altre, en acabar el Máster, ja es tornin a apuntar per perdre el menor temps possible per poder tornar a participar vol dir alguna cosa, també com no, les moltes mostres d’agraïment amb els correus electrònics que ens envien o directament per telèfon fan que sigui més fàcil continuar endavant tot i la dificultat que afegeix la crisi i l’únic suport dels ajuntaments Alfarràs, Algerri i Almenar, i les cases comercials que col·laboren. 
  
   
Esportivament la competició es va desenvolupar amb total normalitat i competitivitat, el dissabte al matí la climatologia va fer baixar la temperatura fins als 3 graus, però en sortir el sol ja va canviar i varen tindre uns dies de pesca perfectes, i com a protagonistes les truites del Coto d’Alfarràs que van fer gaudir en quantitat i qualitat de captures als pescadors que varen saber trobar els esquers preferits d’aquestes truites. 

Els Campions i per segon any consecutiu, vinguts des de Girona van ser Sergi Campà i Abraham Vital que sembla ser tenen presa la mesura al “A Lance Ribagorzana Máster” tot i que la classificació no es va definir fins al diumenge a migdia, ja que va estar disputada amb Josep Mª Ferrer i Juan Fernández que van ser els Subcampions. Enhorabona a tots.