Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 18 de novembre de 2013

24/11/2013 Un matí de neteja i manteniment al coto d'Alfarràs NR-12 A/B, voleu venir?


Avui ens fiquem en contacte amb vosaltres per demanar-vos un esforç, una col·laboració o una implicació ja sigui pensant amb el coto d’Alfarràs o en la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana.

Donat que alguns de vosaltres sempre que la junta hem fet una actuació de neteja o manteniment del coto d’Alfarràs, heu demanat que seus avises d’aquesta feina per poder col·laborar, doncs ara ha arribat el moment, hem cregut que ara que els arbres estan deixant anar les seves fulles es un bon moment per fer una actuació que serà percentualment tant gran i important com la voluntat dels col·laboradors en participar-hi.  


Per tant, tots els que vulgueu participar en la neteja, manteniment d’accessos i altres feines per millorar el coto que molts estimem i on gaudim tants i tants bons moments de pesca, amistat i diferents vivències, crec que mereix que l’hi puguem dedicar unes hores del nostre temps, així doncs, som-hi.
Si teniu guants de treball, tisora de podar, xerrac i algun altra eina o estri que creieu pot servir per alguna de les feines, no dubteu en portar-lo, nosaltres també portarem el que tenim i les bosses de brossa per recollir tantes i tantes escombraries que hi ha a la riba del riu, aparcaments i zona de les barbacoes.

 

Animeu-vos ens trobem el diumenge 24/11/2013 a les 08:30 al Bar “Rincón de Josefa” primer esmorzarem per agafar forces i després ens distribuirem les feines i tasques a fer fins migdia.