Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

divendres, 25 de gener de 2013

Hi han ofertes que no es poden deixar passar i aquesta ho ésHola amics, el febrer és temps d’ofertes i aquest any encara més, doncs si, si, a més d’un li semblarà que ha trobat la millor oferta d’aquest any o fins i tot que li ha tocat la rifa, o una panera aquest Nadal.Sens dubte la crisi esta fent escarafalls a tot i a tothom, estem vivint uns moments complexos psicològicament, físicament i econòmicament, però hem d’anar endavant, no permeteu que dia a dia la ment s’estigui encongint per no pensar, que les neurones s’atrofiïn pels problemes, que els músculs s'engarrotin per la inactivitat, que 3,40 € d’un permís de pesca de soci al Coto d’Alfarràs, t’emmanillin les mans a les butxaques, o que els ulls s’entristeixin de mirar el no-res.
Tots nosaltres els pescadors, tenim una vàlvula d’escapament, la pròpia activitat de la pesca, encara que actualment estigui enteranyinada o tancada, la S.P.E. Ribagorçana volem ajudar-te a netejar-la i/o obri-la, sabem que més d’un voldria fer-se soci, però la situació actual i l’elevat preu de la quota dissuasòria d’entrada de soci nou 300,00 €, que al seu moment va servir per evitar l’aglomeració de socis que s’estava produint s’estanqués, però massa temps ha passat des de les hores i la quantitat de socis s’ha reduït fent què les activitats i el funcionament del dia a dia de la S.P.E. Ribagorçana, pugui comportar el restringir tasques considerablement necessàries i elementals com son neteja, adequació, manteniment d’accessos, camins i entablillat del coto, tot afegit a portar varis anys sense cap tipus d’ajut econòmic, ni subvenció per part de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat per totes aquestes tasques.


Així doncs, arribada aquesta situació i el recentment encetat 2013, considerem que és bon moment per un canvi de rumb i obrir la porta a l’entrada a nous socis, a un preu de quota d'entrada 0,00 € i tant sols pagar la quota anual, i ens permeti poder continuar treballant i ho volem fer, perquè tenim nous projectes, noves iniciatives, noves fites, nous anhels, perquè tots volem gaudir de la pesca al Coto d’Alfarràs NR-12 a/b, un dels Cotos emblemàtics del país i prou conegut per la gent del mon de la pesca. 


Això si, no és pot entrar perquè si, i volem donar la importància que mereixen per nosaltres tots els socis actuals, per tant, és qualsevol dels socis actuals els que han d’apadrinar cada entrada d’un nou soci, ara bé si esteu interessats en fer-vos socis de la S.P.E. Ribagorçana i no coneixeu cap soci que us apadrini, podem ajudar-vos a trobar-ne un que no tingui a ningú a qui apadrinar.

Consulteu-nos com més aviat millor, com sabeu les ofertes sempre son temporals, aquesta també no perdis el temps demà pot ser tard.