Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 8 de gener de 2013

Continuem parlant de la II Festa dels Pescadors Solidaris – La Mataró TV3Si amics, tornem a parlar de la II Festa dels Pescadors Solidaris – La Mataró TV3, ja sigui per la seva importància o perquè per nosaltres és tant important com per tota l’organització.

Aquest cop hem de donar les gracies a una persona molt apreciada per la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, Agustí Albiol prou conegut dins i fora del mon de la pesca i que tampoc es va voler perdre aquesta II Festa, molts sabem de les seves tasques solidaries arreu.
A part de donar-li les gracies al Agustí, per assistir-hi també com no per la difusió que fa d’aquest esdeveniment tant especial per nosaltres i per tothom que s’hi veu vinculat en alguna de les malalties que s’han tractat i investigat gracies a la solidaritat en tots aquests anys de vida de La Marató de TV3, i també als que si veuen reflectits en molts casos en la pròpia carn o en la d’algun familiar, amic o conegut.


Amb l’ajut de tots i com no de l’Agustí Albiol amb tota la seva xarxa desitgem que l’any que bé en la III Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3,  que serà el 15/12/2013 amb el mateix format dels anteriors, pugem gaudir d’una major participació que porti a una major col·laboració econòmica de solidaritat amb La Marató de TV3.

Serveixi aquest enllaç per difondre encara més la gran tasca d’Agustí Albiol, mireu el vídeo que va fer de la II Festa  (Fes Clic a la imatge)