Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dissabte, 2 de febrer de 2013

Socis!! ja teniu permisos al bar Rincón de Josefa, d'AlfarràsFa temps que molts socis ho demanaven, principalment socis pescadors ja d’una edat i és per ells i per també tots que hem accedit a tenir-ho, per tant els informem que ja disposem de permisos de paper, només per a socis, al bar "Rincón de Josefa".

També val a dir que la S.P.E. Ribagorçana sense voler-ho, fèiem un greuge comparatiu en vers altres Societats i Cotos, ja que eren molts els que sí tenien des de fa temps els permisos de paper, pels motius que sigui i que no entrarem a valorar.Volem puntualitzar que nosaltres la Societat, no tindrem cap benefici econòmic en l’emissió aquests permisos, si de cas, més responsabilitats.És cert que és un servei que sí volem donar ara als socis, perquè necessitem facilitar-los les activitats i quina millor que la principal que és per tots nosaltres la d’anar a pescar i com no el més fàcil i senzill, és tramitar-ho al Bar Rincón de Josefa, Av. De Lleida 25, d’Alfarràs, telèfon 625 673 773 i no haver de fer-ho sense remei en oficines només obertes entre setmana, a uns horaris no coherents pels pescadors o informàticament a traves d’Internet, en molts casos sense la bona capacitat informàtica de molta gent, o havent de fer una trucada de telèfon al 012 amb el cost econòmic i de temps afegit que suposa. Desitgem que pugeu fer us d'aquest servei que fiquem en mans de tots els socis.