Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

diumenge, 30 de desembre de 2012

Hola companys i Pescadors Solidaris amb La Marató de TV3Aquesta és un noticia principalment dirigida a vosaltres i seguidament a tots els simpatitzants del Coto d’Alfarràs i de la S. P. E. Ribagorçana.
Els que ja vareu assistir a la II Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3, recordareu la proposta i la invitació que vam fer i que ara reproduirem en general i obrirem a qualsevol pescador o no que hi vulgui assistir, amb alguna que altra diferenciació per ser coherents.


 
Volem fer un matí especialment dedicat al Coto d’Alfarràs però amb un premi als Pescadors Solidaris d’aquest 2012, heu de saber que al preveure que la participació a la II Festa dels Pescadors Solidaris seria una mica més quantiosa i no superar els 28 Pescadors Solidaris, ens va sobrar menjar per un altre dia.
I això farem, el proper diumenge 13 de gener de 2013, a les 9:00 hores tots a la zona de les barbacoes la primer activitat del dia, un bon esmorzar per acabar les provisions i agafar les suficients forces per afrontar la següent tasca del matí.


La resta del matí estarà dedicat sobre tot a la neteja de les voreres del riu La Noguera Ribagorçana marcades per la deixadesa d’uns pocs pescadors o no prou bruts i porcs per llençar indiscriminadament tot tipus de brossa, llaunes, bosses i qualsevol altra deixalla, que tot i tenir un lloc específic com és el contenidor de la zona de les barbacoes i prou reconeixible per qualsevol persona ja que és idèntic als que fem servir per la brossa domestica de qualsevol llar i que aquests porcs també fan servir, ja que no crec que deixin la brossa pel terra de casa, com si fan al Coto d’Alfarràs.
També volem aprofitar per fer una mica de manteniment i adequació d’accessos als diferents llocs o trams de pesca.


Totes els pescadors o persones que os hi vulgueu sumar podeu fer-ho, els que no vareu estar en la II Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3, també podeu participar-hi només amb la diferencia que si voleu esmorzar amb nosaltres, haureu de pagar el cost aproximat del mateix i avisar amb antelació suficient, màxim fins al dia 10/01/2013.

Us hi esperem a tots, a part de passar-ho bé durant l’esmorzar, farem una bona feina al Coto d’Alfarràs que prou s’ho mereix per les bones estones que ens fa passar.