Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

diumenge, 9 de setembre de 2012

Ja estem a portes dels Màsters del Ribagorçana 2012Hola amics, un any més estem a portes dels Màsters de Pesca per Parelles del Ribagorçana 2012, som molts el que mirem el calendari per comptar els dies que falten per que arribi la data, l’organització perquè portem bastants dies ja d’enrenou per tot el que comporta de feina 2 Màsters, però sens dubte és també un plaer per nosaltres, donar a conèixer el coto d’Alfarràs, els pobles que ens envolten, la gastronomia i sobre tot i per damunt de tot, l’esport que ens mou, la pesca.
No podem donar més motius per participar als Màsters, son sobradament coneguts, només podem donar-vos les gracies a tots els que feu possible que cada any tinguem una satisfacció més per continuar endavant tot i la crisi, els problemes, les dificultats, els entrebancs i les males jugades d’alguns.
Sou vosaltres que amb les vostres inscripcions a la llista de reserves doneu l’empenta suficient per que sigui possible tot això, aquest any 2012, seran més de 25 parelles entre els 2 Màsters les que queden en la llista de reserves, amb la il·lusió ficada en la possibilitat que el pròxim any puguin participar i gaudir d’un Màster que tot i els molts que es celebren arreu, tingui el toc que fa que sigui un xic especial, no som un Màster més, son el Ribagorçana Màster i ho saben els que han participat i continuen participant. Gracies a tots el que ho feu possible.


Ja teniu publicada la llista de participants 2012 al Màster de Mosca i la llista de reserves a data 09/09/2012, properament publicarem també la llista de participants del Màster de Llençat 2012.