Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

diumenge, 9 de setembre de 2012

Engeguem el motor d’un nou projecte el I Concurs Fotogràfic Pesca la FotoBé amics, els que ja ens coneixeu sabeu el nostre tarannà, les nostres inquietuds, el nostre treball i les ganes continuades de fer coses noves.
Doncs si, portem 7 anys de Màster de Mosca, 3 anys de Màster de Llançat, (en aquesta modalitat varem ser els primers d’Espanya i ho continuem essent), però no en tenim prou, volem cada cop més, sens dubte qualsevol nou projecte i més en aquests temps que corren, és un risc però el refranyer català diu: “Qui no s’arrisca no pisca”.
La pesca és el que nosaltres coneixem i estimem, però altres col·lectius ens poden ajudar a la divulgació força necessària del nostre esport, confiem que aquest col·lectiu que volem implicar sabrà copsar el que busquem.
Engeguem el motor d’un nou projecte, I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto, si, si, ho heu sentit bé un concurs fotogràfic emmarcat en el VII Màster de Pesca a Mosca per Parelles del Ribagorçana 2012.


L’objectiu principal és incentivar la participació de diferents fotògrafs amateurs o experimentats, que facin amb les seves creacions fotogràfiques i instantànies la seva visió personal del nostre mon de la pesca, obrint així una finestra nova a la natura que ens envolta per tots costats, sempre i de manera constant al mon de la pesca.
Ensenyar i continuar divulgant, que podem, volem i som respectuosos amb l’entorn i amb el medi natural en general i en particular amb els peixos que pesquem.
Tractem d’aconseguir augmentar i fer interessant el mon de la pesca a les nostres contrades, als nostres pobles i als nostres rius i a la gent, per això fem partícips del nostre esdeveniment esportiu al col·lectiu dels fotògrafs, persones amb la creativitat innata i sensibilitat artística suficient, per en un instant, recrear a tothom una sensació més de les que en gaudim els pescadors.
També per què ens proporcionaran imatges que podrem utilitzar en els nostres propis mitjans i altres de divulgació, donant també un impuls a la seva promoció professional o no, en el nostre entorn de pescadors i en de la natura en general.
Les fotografies que siguin presentades al concurs tindran com ha temàtica principal “la pesca en l’entorn natural”, paisatges, moments, instants, sensacions, expressions, etcètera. 


Les fotografies presentades, han de tenir algun signe evident que identifiqui la practica de la pesca.
Així doncs, fem una crida a tots els pescadors participants del VII Màster de Pesca a Mosca per Parelles del Ribagorçana 2012, fiqueu-vos guapos, és possible que sortiu o sigueu l’objectiu principal d’alguna fotografia guanyadora o no, d’aquesta I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto.