Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dissabte, 25 d’agost de 2012

Ja arriba la Festa Major d'Almenar, ànims i a pescar (NOTA)

Un any més els pescadors volem gaudir i formar part de les Festes populars, és un orgull per nosaltres participar de la Festa Major d’un dels pobles als que pertany el Coto de pesca intensiu d'Alfarràs, és per això que celebrem i ja és tradició, el Concurs de Pesca de la Festa Major d’Almenar.
Animem a tots els veïns de la zona que vulguin veure com és un concurs de pesca, que poden atansant-se al riu Noguera Ribagorçana i estarem encantats de presentar-los el concurs de Festa Major.
Recordem que per participar als Concursos, s'ha de disposar de Llicencia de pesca de Catalunya o Aragó i Llicencia Federativa Recreativa o Competició, en vigor.Els premis son prou importants en època de crisi com per tenir-lo en compte, no deixeu passar aquesta oportunitat de gaudir i de pescar al costat de grans dels nostres socis pescadors, recordar què, qui més qui menys voldrà començar a preparar els Màsters del Ribagorçana i aquest concurs pot servir per fer-ho.

Els recordem que per participar als concursos de Festa Major, no és imprecindible ser Soci de la SPER.

Premis:
                        Campió: . . . . . . . . 60 € i Trofeu
                        Sotscampió: . . . . . 50 €
                        3er Classificat: . . .  40 €


Animeu-vos ens ho passarem bé.