Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

diumenge, 9 de setembre de 2012

I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto 2012Ens dirigim aquest cop a tots els fotògrafs en general, afeccionats, amateurs, experimentats i professionals.

Suposem que si esteu llegint això es que ja heu vist algun cartell i/o algun tríptic d’aquest nou esdeveniment, el I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto, doncs primer de tot animar-vos a que doneu un tomb per el nostre bloc, així veureu la nostra trajectòria i la dels esdeveniments esportius del mon de la pesca que portem a terme, també podreu veure algunes fotografies no tant bones com les que sabem que podeu fer vosaltres, és per això que obrim la porta per què entreu en un mon desconegut per molts i que pot ser una manera més de divulgació de la vostra feina i dels nostre esport.
El I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto, és per nosaltres una incògnita de participació, però estem convençuts que els que vingueu ho passareu bé, perquè l’alegria de la gent s’encomana i portem 7 anys encomanant alegria a molts pescadors que continuen gaudint dels nostres Màsters i no serà diferent a vosaltres els fotògrafs.
Els premis per als 3 primers classificats son importants ja en aquest I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto, en uns temps que corren de dificultat per tothom, pot ser un al·licient més per animar-vos a participar.


Envia’ns un correu electrònic a pescalafoto@gmail.com i t’enviarem les Bases del concurs i el Full de dades per la inscripció.

Mes informació trucant al 670 279 230