Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 22 de setembre de 2011

S'estan forjant els Màsters, tots estem treballant per que ho passeu bé.

Hola amics, com vieu a la imatge, s’estan forjant els Màsters . . ., bé més aviat el que s’està forjant son les preuades escultures dels premis especials dels nostres Màsters, tant pel de mosca com a partir d’enguany també pel de llençat. 

Les primeres obres escultòriques inspirades en la pesca a mosca, que va realitzar el gran escultor Miguel Angel González, i que varem presentar al II Màster del 2007, l’any 2009 se les van endur, bé millor hauríem de dir les van guanyar, per que va ser així, els grans pescadors Eduardo Ortas i Carlos Cuenca, sens dubte uns bons mereixedors de les preuades escultures, unes escultures previstes pels guanyadors de 2 anys seguits, o 3 alterns.
Encara que s’estan forjant ara, sabem que pels Màsters ja les tindrem a la taula de premis, per que tots les pugueu gaudir i admirar, però esperem que no les haguem de donar molt aviat, per que aquestes escultures son per nosaltres un esforç important, tot i que, en aquets moments de crisi, apart del treball artístic, fa també un esforç per que pugem tenir unes escultures úniques i signades, l’escultor Miguel Angel González.
Vull dir que per mi ha estat un plaer poder tornar a parlar una estona amb una persona entranyable, amb una visió molt especial de la vida, del mon i de les persones, que després recrea a les seves escultures, impressiona sobre tot veient-lo soldar i sentin-lo copejar fermament amb el martell sobre una xapa, que acabarà sent el braç d’una de les escultures, he volgut immortalitzar aquest moment del seu preuat treball artístic, per que el meu cor bategava a ritme i potencia del martell, recordant-me quasi quan una gran truita ens treu sorollosament la línea del carret, aquets petits o grans moments, fan que valgui la pena continuar treballant per tots vosaltres per que molts sabreu apreciar què suposa pensar, fer, realitzar i crear qualsevol cosa, per que estigui ben feta, gracies per aquest moment Miguel Angel i a tots els que ho feu possible.
pacopagano