Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 27 de setembre de 2011

Ja està quasi tot en marxa, esteu preparats?, doncs a passar-ho bé!!!!!

Ja tenim els cartells, les llistes tant dels participants, com de reserves actualitzades al apartat VI Màster de Mosca 2011 i quasi tot preparat, aquest any ha estat dur, per tot en general, però tenim l’ànim més amunt, per que els entrebancs ens han fet créixer i buscar solucions als problemes del dia a dia del “VI Máster de Pesca a Mosca por Parejas del Ribagorzana 2011”,  aquest any ens en sortirem. I l’any que bé? Esperem que també.
Tots estem passant moments difícils, el país no va bé, però com va dir algú: “Si ens aixequem molt, però molt aviat i ens fiquem a treballar sense excuses, ni retrets, som imparables”.
Tots sabem que els pescadors sempre ens hem aixecat molt aviat, només ens cal deixar de banda les excuses, els retrets i que ens hi fiquem aviat, tant a treballar com a pescar i pot ser sí ens en sortirem i serem imparables.

Aquest divendres dia 30, ens veiem al Restaurant La Rosa d’Alguaire.
Bona pesca a tots 
Els Campions de l'any passat David i Aitor, estan ja preparats, i tu?