Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 6 d’octubre de 2010

Un any més de Màster i ja van 5

Un any més hem complert l'objectiu, un altre Màster per recordar tant nosaltres l'organització com els pescadors participants, sens dubte és un orgull que després de cada Màster en pocs dies tornem a tenir la llista de reserves plena, per els propis pescadors que tot i quedar després de la poscició 25, volen tornar a participar-hi quan abans millor.
Serà que ells s'ho passen bé i nosaltres també, és per això que tot i els entrebancs, que hi son, continuarem no sense molt esforç i treball, ficant-hi el necessari per que sigui així.
Aquest any hem tornat a tombar rècords molt importants per nosaltres, hem incrementat en un 40% les captures de truites fario, amb la més gran de 42 cm. I la truita irisada més gran ha estat de 63 cm.

Enhorabona als grans Campions del 2010, David Arcay de La Coruña i Aitor García de Huesca.


Ara, tenim un repte més a la cantonada, el 1er Màster de Pesca a Llençat per Parelles del Ribagorçana 2010, els dies 9 i 10 d'Octubre de 2010.
Serà el primer que es celebrara a Espanya, i encara que no completarem les parelles que volíem no defallirem fins aconseguir-ho, sinó aquest any, el pròxim i si no, a l'altre, som molt tossuts.