Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dissabte, 25 de setembre de 2010

Jordi Fontanls es classifica per el Campionat d'Espanya Salmònids Mosca Absolut 2011

Jordi Fontanals, soci d'aquesta Societat va quedar classificat en 8a posició del Campionat de Catalunya i Selectiu Final Alta Competició Catalana Salmònids Mosca Abolsut.
Un Campionat celebrat al riu Noguera Pallaresa al seu pas de les poblacions de Baro, Gerri de la Sal i Escaló, el dies 18 i 19 de Setembre de 2010.
Jordi va aconseguir una gran fita per ell i per aquesta Societat i estem orgullosos de comptar amb tants bons pescadors entre els nostres socis, ànim segueix així Jordi.
El Noguera Pallaresa és un gran riu, sens dubte, llàstima que esta monopolitzat tota la temporada per l'activitat del ràfting, que empossibilita la practia de la pesca per gran quantitat d'aigua que deixen anar de cop, creiem que la pesca és un esport que no es mereix ser inhabilitat quasi totalment, sense pensar el que suposarien els pescadors per el turisme i el territori, esperem que la diversificació també arribi algun dia allí.