Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 11 d’octubre de 2010

El repte de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, s'ha aconseguit amb èxit

Un nou repte aconseguit, el 1er Màster de Pesca a Llençat per Parelles d’Espanya, ja és de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana.
És cert que no varem complir les 30 parelles però, segons les paraules dels participants i si funciona com sempre el boca a boca, estem convençuts que l’any pròxim 2011 ja estaran complertes, i aquest és el nostre immediat objectiu i pel que treballarem.
El més important era aconseguir que els pescadors s’ho passessin bé i desfruitessin d’un cap de setmana de pesca complert entre amics i companys amb el mateix fi, gaudir del Coto Ribagorçana, d’un riu que fes les delícies dels pescadors per les seves aigües i d’unes truites, que forgessin un record per aguantar el llarg hivern i això es va complir.
 Amés, les condicions meteorològiques que ens preocupaven moltíssim, no varen ser un problema, ja que les pluges es van concentrar a la nit del dissabte, cosa que no va afectar ni a la pesca, ni a l’aigua, ja que riu no va pujar de nivell ni es va embrutar.
És un luxe poder garantir d’aquesta manera les competicions, encara que les condicions atmosfèriques pugin ser o siguin quelcom adverses.
Volem agrair a tots els participants que confiessin en nosaltres, en una competició nova i un any complicat com aquest, i els quilometres recorreguts per molts d’ells.
Com no, també als col·laboradors, ja que sense el seu ajut no s’hagués aconseguit un èxit que també és seu.
L’any que bé, més i millor.