Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 22 d’abril de 2010

Tant és, si matem les truites, o no.

Al Departament de Medi Ambient, de la Generalitat de Catalunya, tant li fa si matem les truites o no, suposem que és per el menyspreu que tenen i demostren, tant pels cotos intensius, com per la truita irisada.
La Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, amb ànim de ser cada cop més esportius, més sostenibles i donar exemple, des de fa ja bastants anys i creient que fem un bé, tant al riu, com al coto, com a la pesca en general, realitzem tots els Concursos amb la modalitat més esportiva, que és Sense Mort, nosaltres mesurem les truites i les tornem a l'aigua.
Però estem estorats quan aquest any, veiem que el càlcul de la taxa que em de pagar per realitzar cada un dels Concursos, ens la cobren nomes tenint en compte la modalitat del coto, quan nosaltres creiem que s’hauria de calcular per la modalitat de pesca que si realitza durant el Concurs que és Sense Mort.
Però això faria que la recaptació del Departament de Medi Ambient, per cada Concurs Social fora menor, uns 3 € menys per pescador, però la funció social, l’esport de base, les competicions, etc. Tant és, el més important és continuar castigant la butxaca dels pescadors i omplint les del Departament.
Així doncs, informem que el pròxim Concurs Social del dia 23 de Maig de 2010, qui ho vulgui podrà MATAR les 6 truites que li corresponen per la taxa de la Generalitat que aura pagat i que al Departament de Medi Ambient tant li fa, si les matem o no, visca la sostenibilitat i la pesca esportiva.

Gracies Sra. Directora per demostrar un cop més, amb les seves decisions unilaterals, de no tindre, ni respecte, ni coneixença alguna, de l’activitat dels pescadors, ni de l’esport de la pesca.