Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 19 de maig de 2010

Arribat a l'acord, no matarem les truites

Després de parlar amb el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i informar-los, que l’ultima taxa pagada del 1er Concurs Social, va ser calculada com a intensiu amb mort, tot i que els concursos que celebrem la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, son tots com a intensiu però en modalitat de pesca sense mort.
Per tant s’ha arribat a l’acord que el càlcul de la taxa que paguem per celebrar els concursos de pesca, serà per la modalitat de pesca del concurs, així doncs, la nostra Societat continuarem celebrant-los com tots volem sense mort, mesurant i tornant les truites al riu.
Agraïm al Departament de Medi Ambient aquesta decisió entenen que és la lògica, la coherent i la del sentit comú, tot i que no sempre a la vida el sentit comú, és el més comú del sentits.
Per tant, donem per tancat i solucionat el article anterior, publicat en el nostre blog i no matarem cap truita, no per la part econòmica sinó per que tampoc ho volem fer, ja que els concursos per tots nosaltres i els competidors, els considerem esportius encara que sigui en un intensiu.

Bona pesca a tots