Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 26 de febrer de 2014

Comencen les repoblacions

Hola amics, avui per fi s’ha desvelat el dubte que fins ara teníem en referència a les repoblacions d’aquest 2014, ja que no sabíem concretament quan oficialment el Departament del Medi Natural començaria amb les repoblacions, i ja se’ns ha confirmat per telèfon que el proper divendres dia 28/02/2014 seran repoblades les primeres truites irisades de l’any amb una quantitat de 200 quilos i ja continuaran setmanalment, amb una quantitat encara per definir i distribuir.

També comentar que a partir del proper dissabte dia 01/03/2014 ja s’efectuarà el canvi de situació i possibilitat de pesca, passant a ser amb mort o sense mort.

Volem aprofitar per recordar alguns punts prou importants:
  • El salabre és obligatori portar-lo per pescar.
  • La truita fario o comuna s’ha de tornar al riu, ja que és de pesca sense mort en qualsevol cas.
  • Els esquers permesos son: Cua de rata o buldau: màxim 3 mosques amb arponet; culleretes amb 3 hams amb arponet; l’esquer natural esta només permès a la zona baixa, de la peixera d’Albesa fins al final del coto aigües avall.
Bona pesca i respectem les normes.