Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

divendres, 21 de juny de 2013

Ja teniu el numero 2 del Butlletí "La Truita"

Hola amics ja teniu aquí el numero 2 del Butlletí “La Truita” de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, corresponent als mesos de Març i Abril.
Sabem que hem tardat més del previst en publicar aquesta segona entrega i és per això que demanem disculpes per aquest fet i agraïm que molts hagueu preguntat el motiu d’aquest retràs pensant que no tindria la continuïtat que preveiem, però han estat uns problemes de temps i tècnics els que ho han produït.
Actualment ja estem treballant en el numero 3 de Maig i Juny, que esperem publicar en el temps coherent i que fa referència als mesos que correspon.
Agraïm l’acceptació que està tenint i os encoratgem a poder participar tant en la seva divulgació, com en la confecció de la informació, per tant si voleu escriure algun article d’opinió estarem agraïts i valorarem positivament si ho considerem interessant des de la junta la seva publicació.

Animeu-vos i participeu d’aquest Butlletí que és de tots. 

Si tens correu electrònic i vols rebre el Butlletí uns 10 dies abans de la publicació al nostre blog, envia’ns un correu electrònic sol•licitant-ho i te’l farem arribar, seràs dels primers en tindre’l.