Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

divendres, 24 de maig de 2013

Un Campionat de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting

Aquest any la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting torna a celebrar un campionat oficial al Coto d’Alfarràs, és per això que el coto estarà tancat.

Els dies 25 i 26 de Maig de 2013 els millors pescadors de llençat de Catalunya celebraran la Fase Prèvia i també el 1r Selectiu d’Alta Competició de Llençat. Aquí es disputaran les places pel què serà el 2n Selectiu i el 31è Campionat de Catalunya de Llençat 2013. Entre els pescadors són varis els socis i amics que hi participaran. És per això, que volem animar-los i desitgem que la pesca al coto que ja coneixen els sigui favorable i sobretot que pesquin molt i gaudeixin fent-ho.

Us convidem a apropar-vos a veure’ls ja que sempre s'aprèn alguna nova tècnica o opció a l’hora d'escollir l’esquer per ficar al final del fil.
La visió de la majoria de trams de pesca al Coto d’Alfarràs és sens dubte privilegiada, com en pocs altres llocs succeeix, i estem segurs que us agradarà.