Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 13 de març de 2013

Presentem el Butlletí Informatiu "La Truita"Avui la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, us presentem un nou mitjà de comunicació un Butlletí Informatiu que es diu “La Truita”.


Aquest butlletí serà de difusió bimensual i amb una tirada prevista en un inici d’uns 100 exemplars en paper i uns 400 exemplars enviats per correu electrònic a tots els socis amb disponibilitat d’aquest servei i també als simpatitzants que expressament ens ho demanin, també estarà disponible amb una posterioritat de 10 dies al nostre blog.


Aquest és el numero 1, i correspon a Gener - Febrer de 2013, el nostre desig és que sigui per vosaltres interessant i gaudiu d’una informació en vers la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana i el Coto d’Alfarràs NR-12, perquè tot i gaudir de la pesca al riu, també pugueu gaudir des de casa de noticies, informacions i tot un seguit de articles, apartats, continguts que anirem ampliant, i que ens ha de mantenir mol més relacionats i connectats.


Feu-ne difusió a amics i coneguts, com més siguem en rebre el butlletí més força de comunicació tindrem, per demostrar que els pescadors estem vius i que la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana volem continuar gaudint de la pesca al Coto d’Alfarràs Nr-12 i que això també ens ajudi a aconseguir els nostres objectius que son simplement poder gaudir de la pesca.


No us perdeu el numero 2 de Març – Abril de 2013, amb les noves seccions: Histories de vora el riu: Pintada la truita entremaliada, per Joan. Humor: La truita faria, per Jordi Balach, la secció ampliada de: Parlem de mosques? i molt més.