Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 14 de març de 2013

Avui ha sortit publicada al DOGC la Resolució AAM/506/2013

Hola socis i simpatitzants de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana i/o del Coto d’Alfarràs NR-12, avui 14/03/2013 ha sortit publicada la Resolució que tots hem de tindre en compte a l’hora d’anar a pescar, per evitar problemes.

Aquí os deixem el contingut de l’escrit que ens han passat des de l’Àrea de Pesca Continental, i al final dos enllaços, el primer a la Resolució AAM/506/2013, i el segon a Novetats en la normativa de pesca per la temporada 2013 en tots dos hem remarcat amb groc fluorescent els temes que fan referència a la pesca que practiquem al Coto d’Alfarràs NR-12 a/b perquè no us perdeu en tota la resolució, ara bé si aneu a altres Cotos de Catalunya l’haureu de revisar tota.

Aquesta és la notificació que ens han fet arribar:

Benvolguts/Benvolgudes,
Us informem que acaba de sortir publicada al DOGC la Resolució AAM/506/2013, de 7 de març, per la qual es fixen les espècies pescables, els períodes hàbils de pesca i les aigües en què es pot dur a terme l’activitat de la pesca a les aigües continentals de Catalunya durant la temporada 2013. Us adjuntem el document per a la vostra informació.

Per altra banda, us enviem també adjunt un resum amb tots els canvis respecte l’any passat. Us demanem que en feu la màxima difusió per tal que tothom estigui
informat al respecte.

I ja per acabar, aprofitem per informar-vos que aquest any no hi haurà el servei de la plataforma telefònica 012 per a la expedició de permisos de pesca, donat les restriccions econòmiques que han fet que ens veiem obligats a prescindir d’aquest servei. Qui vulgui obtenir el permís de pesca ho podrà fer via Internet a la Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya, presencialment a qualsevol Oficina Comarcal o Servei Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i mitjançant tiquets manuals en els establiments corresponents dins la zona d’alta muntanya.

Atentament,

Àrea de Pesca Continental
Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat
c/ Dr. Roux, 80
08017 BARCELONA
Tel. 93 567 42 00
Fax 93 567 41 84


RESOLUCIÓ AAM/506/2013 de 7 de març de 2013

Novetats en la normativa de pesca per la temporada 2013