Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 10 d’octubre de 2012

Un altre repte superat, I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto 2012Bé amics, hem superat un nou repte, aquest cop amb la principal novetat en vers els Màsters del Ribagorçana 2012, el I Concurs Fotogràfic Pesca la Foto 2012.
Sabíem que era difícil tant per la situació general del país, com per la novetat i desconeixença del nou esdeveniment fins ara res lligat als pescadors, però ens sentim reconfortats un cop acabat el mateix, volíem aconseguir divulgació del nostre esport de la pesca a mosca en aquest cas i donant un vol per la XARXA, ja veiem alguna que altra foto del Màster del Ribagorçana i segurament en veurem més, aquest és el primer granet de sorra, per tant, ajudeu-nos a que siguin més granets i farem una petit platja.
Agrair la participació a tots els participants 10 en total, una xifra que esperem superar en la propera edició, dir que hem aconseguit justament el límit inferior que ens havíem fixat aquest any per sentir-nos encoratjats a continuar endavant, per tant, crec que hem de continuar.


Sabem que podem millorar i com sempre hem fet, no estalviarem esforç per que sigui així, les primeres coses sempre costen més, només demanem confiança i un xic de paciència per la propera, de tota manera volem donar les gracies als col·laboradors que hem tingut, ja que ens han aportat els obsequis que hem convertit en premis per els 5 primers classificats, a part dels que la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana i el Màster de Pesca a Mosca del Ribagorçana també han aportat. Gracies a tots.

 Presentem les millors fotografies que han superat la barrera del nostre jurat (Miquel, Carol, Pere i Paco), als qui també agraïm la feina de selecció i que sempre és desagradable descartar la feina d’altres persones, però els concursos son així, algú ha de guanyar i algú quedar darrera. 

Enhorabona als guanyadors!!!!