Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 5 de juliol de 2012

Resultats del Concurs Festa Major d'Alfarràs 2012

Un any més hem celebrat l’habitual Concurs de Festa Major d’Alfarràs 2012, considerem que és important mantindre i participar de les festes locals i Alfarràs és una de les poblacions riberenques del Coto de Pesca Intensiva i que actualment li dona el seu nom.
Com sempre, volem agrair la col·laboració dels Ajuntaments de les poblacions riberenques ja que son els únics organismes oficials que actualment estan fent quelcom per la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana i si aquests no fan més, considerem és perquè no poden.

 
Un matí força fresc després d’uns dies d’extrema calor i temperatures més habituals del mes d’agost que de primers de juliol, per tant un dia força agradable per la pesca, les captures no van ser en la quantitat que tots voldríem i amb una coherent distribució depenent molt dels trams, amés després d’un dissabte com va ser aquest de gran afluència de pescadors i les actuals repoblacions per part de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat, no fa que les captures puguin ser les mateixes que abans o que un dissabte.


Aquest any el Campió ha estat Marc Adsuar Lopez, un dels grans pescadors i soci de la S.P.E. Ribagorçana, enhorabona Campió.  


Agraïm la presencia del regidor de l’Ajuntament d’Alfarràs que va fer entrega del trofeu al Campió d’aquesta edició del Concurs de Pesca de la Festa Major d'Alfarràs de 2012. 

  • Campió:           Marc Adsuar Lopez
  • Sotscampió:    Jordi Moset Buixadera
  • 3r Classificat:  Heiler Morales Hurtado

Ja podeu veure tota la classificació, algunes fotos i vídeos del Concurs en el següent enllaç COMPETICIONS SOCIETAT o en l’apartat del lateral del mateix nom.