Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 28 de juny de 2012

Un dels més il·lustres pescadors de la S. P. E. Ribagorçana


Un dels nostres més il·lustres pescadors de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, l’entranyable, apreciat, respectat i estimat Fernando Guirado Fernández, la setmana pròxima es dirigirà a afrontar un altre repte de la pesca, un més dels molts que porta ja les seves mans, a les seves canyes, tant és si amb la de llençat o amb la de mosca, però sens dubte el repte de la pesca, el portarà com sempre al seu cor.
Crec què la nostra Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, Lleida, Catalunya i perquè no Espanya, la pesca no seria el mateix sense l’habitual posat de tot un senyor, d’un company i d’un amic. 

Fernando, apart de gran pescador, competidor, treballador com pocs i incansable, és primer de tot una gran persona, els conflictes i les disputes no van amb Fernando, ell, gaudeix del moment, del riu, de les truites i viu dia a dia la pesca amb la calma que potser donen els anys, o les seves grans virtuts i característiques que el fan per tothom, un Senyor.

 
Poca gent a dit, diu o dirà mal del Fernando i en aquest mon de la pesca i sobre tot de la competició, se’n salven pocs pescadors de petites o grans critiques, això sí normalment sempre darrera, ell darrera el que porta és el sac de les hores, dels dies i dels anys viscuts al mon de la pesca per tota Espanya. 

Fernando que gaudeixis del Campionat i de la pesca a casa d’uns grans amics, en un indret magnífic i amb una organització esplèndida que segur ho farà molt bé, perquè la gent del cap davant a La Rioja, treballen perquè sigui un èxit com ja van aconseguir al 2008.
Ànim Fernando, fes-ho bé el XXXVI Campeonato de España de Selecciones Autonómicas de Pesca de Salmónidos Lance, t’espera a La Rioja del 5 al 8 de Juliol de 2012, que la sort t’acompanyi ara i sempre, i encara que no t’acompanyi la sort i no quedis primer, que no ho descartaria mai, sé segur que quedaràs com un Senyor. 


Ell, no te Internet, però desitjo que l’ànim no li arribi només per boca meva, sinó per boca de tots els que coneixen a Fernando Guirado. 
 
Gracies per ser com ets Fernando.


 
També com no, desitgem molta sort a un altre dels nostres socis que també participarà al Campionat defensant la SPE Ribagorçana, l’amic Florencio Cerviño Romero.