Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 8 de febrer de 2012

Hem actualitzat les llistes de reserves dels Màsters del Ribagorçana, Mosca i Llençat.

Per primer cop aquest any 2012 hem actualitzat les llistes de reserves dels Màsters, quina sorpresa en veure que cada dia que passa creix el interès en participar en els Màsters del Ribagorçana, es un orgull per tots nosaltres que més pescadors i des dels indrets més diversos d’Espanya, vulguin estar entre nosaltres en els Màsters.


Moments difícils per tothom i molt difícils per molts, la crisi esta fent greus situacions personals que es veuen dia a dia al carrer, no se on arribarem i si hi arribarem, però hem de continuar lluitant, cada un en les seves possibilitats per sortir-ne, els politics no se si ho arreglen o ho espatllen, per tant ho deixem aquí per no acabar increpar a ningú.
A dia d’avui no sabem encara quan i com es començarà a repoblar el Coto Intensiu del Ribagorçana, NR-017, per l’aprovació precipitada de l’anterior Govern Socialista “in estremís” del “Real Decreto 1628/2011” que regula el llistat i el catàleg Espanyol d’espècies exòtiques invasores, i que esta aixecant molta polseguera en el mon de la pesca, es molt trist que una minoria d’uns pocs, estiguin fent trontolla tota una activitat social, econòmica, lúdica i esportiva d’uns molts milers de pescadors de tot un país, que no estenen la necessitat real de l’aprovació d’aquest Real Decret.
Però esperem que es prenguin el més aviat possible, les decisions politiques corresponents, perquè puguem tornar a gaudir de la pesca al Ribagorçana i que els Màsters d’aquest any 2012, tinguin la continuïtat que tots desitgem i que no quedi cap dubte de que els Màsters del Ribagorçana, tindran la durada en el temps i en els anys que vulguin els propis pescadors participants, que sou tots vosaltres.

Ànim amics nosaltres continuarem demanant que així sigui.

Recordem que encara hi han places directes per participar en el III Màster de Pesca a Llençat per Parelles del Ribagorçana del 2012.