Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 3 d’octubre de 2011

Un altra petita dosis del VI Màster de Mosca 2011

Hola de nou, tal com hem comentat anteriorment anirem donant petites dosis de Màster per que no os empatxeu, un cop digerit l’anterior, aquí van unes quantes sensacions més.

Josep Mª Esteban amb una truita i Alfredo Bolopo a punt per mesurar-la, Josep Mª Esteban un dels Campions del 2009, aquest any 4at Classificat, amb Manuel Caballero la parella habitual de pesca del Màster.

Alfredo Bolopo vingut de Burgos, junt a José Gil, uns bons amics que cada any diuen que s’ho passen més bé al Màster.


Josemari Navarro expectant al strimer, en qualsevol moment ataca una truita, a part de ser d’un gran pescador, és un dels molt bons col·laboradors dels premis del Màster de Mosca del Ribagorçana, gracies Josemari, aquest any 2011 amés, ha estat Subcampió d'aquest VI Màster de Pesca a Mosca, fent parella amb Joan Carulla, sí sí, el de la truita de la foto de 63 cm. I del vídeo de la de 60 cm.
I com no un altre petit vídeo, aquest cop de Edu Pla pescant una truita de mida més habitual al Màster, entre 27 i 32 cm. Escolteu bé la musica de l’aigua i el cant dels ocells, no esta sobreposada és del tot real, els comentaris del control Jordi Moset també son reals, ell sempre ficant pressió quan hi ha confiança.
I per acabar una foto de tot el grup 60 grans pescadors després del dinar pic-nic al edifici de les vinyes del Celler “La Gravera” quasi a peu de riu i de coto, un altre col·laborador dels Màsters.