Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 3 d’octubre de 2011

Aquest cap de setmana, dia 8 i 9 d'Octubre el II Màster de Pesca a Llençat per Parelles del Ribagorçana 2011

Vull recordar que aquest cap de setmana dia 8 i 9 d’Octubre, tenim el “II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana 2011” un altre cap de setmana d’enrenou i  retrobament amb vells amics que desitjo que també s’ho passin molt bé, com ha mínim com els de Mosca i està tot preparat per que així sigui.
Un Màster on retrobarem i es retrobaran, amics vinguts de La Rioja, Astúries, Aragó, Valencia, Navarra, Castella Lleó, Catalunya i possiblement d’algun altra comunitat.
Varem ser els primers i encara és l'únic Màster de pesca a llençat que es celebra a tota Espanya i per nosaltres ja és la segona edició, volem mantindre també aquest Màster pioner, encara que els entrebancs son molts i la crisi no ajuda, però lluitarem per consolidar-lo com ja ho està el de mosca.

 
Al Màster de Mosca s’ha vist força gent mirant la competició i és per nosaltres un orgull més , esperem que també hi siguin aquest, creant el interès que es mereix la pesca.