Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 20 d’octubre de 2011

Per acabar les petites dosis de Màster, els Campions del "II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana 2011

Hola de nou amics, aquest cop els que presentem son els campions del “II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana 2011” si, si, son els mateixos guanyadors de l’any passat, Josep M. Ferrer i Juan Fernández tots dos de Lleida, sens dubte uns grans pescadors, grans coneixedors del coto Ribagorçana i de les truites irisades del mateix. Enhorabona Campions!!!!!!! 


Amb les seves armes molt cops amagades van ser guanyadors per dos punts solsamènt d’avantatge, sobre dos grans pescadors com van ser els segons, Juan Antonio Villoslada i Juan Manuel Fernández, aquests de la gran família de pescadors vinguts de La Rioja, als que vull agrair que siguin un dels motors del Màster ja que son, amb un total de 5 parelles, la segona comunitat que més participants aporta, al màster després de Catalunya, ells continuen dient que ja que s’ho passen molt bé, continuaran venint al Màster gracies amics, estem molt orgullosos de tenir-vos entre nosaltres. 


Recordem també que els guanyadors en ser-ho de dos anys seguits, també van ser guanyadors del premis especials, les escultures del gran artista Miguel Angel González, que amés, va fer l’entrega de les mateixes, va ser un gran honor poder comptar amb el propi escultor que per primera vegada va estar amb nosaltres, i vull agrair les paraules que va expressar en el seu petit discurs on es demostra la qualitat, humanitat i sensibilitat personal, apart de la d’artista d’aquest gran escultor.


Aquest premi no és una copa ni tant sols un trofeu, realment son unes exclusives i uniques, grans escultures artistiques, inspirades en la pesca a Llençat, i que esperem gaudeixin en un lloc molt preferencial de casa seva, ja que son un gran esforç del “Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana”, de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana i del escultor artista Miguel Angel González.