Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 20 d’octubre de 2011

Faltava el moment estel•lar dels Màsters 2011 – LES BOINES

Bé amics, després de païts els aperitius, primer plat, segon plat i postres, dels dos Màsters del Ribagorçana, ja només queda el cafè, copa i puro.
Sens dubte falta com es diria en castellà la “guinda”, aquest és el moment que tots estàveu esperant, els moments màxims d’adrenalina, després de les lluites amb les grans truites de la zona trofeu, les boines.
Per que no es trobin sols davant aquest moment, presentarem les dos parelles mereixedores de les boines dels dos Màsters 2011, tant de Mosca com de Llençat.

Ells son en primer lloc del “VI Máster de Pesca a Mosca por Parejas del Ribagorzana 2011” Manel Rius i Antonio Castellnou, de Lleida.En segon lloc del “II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana 2011”, José Maria Hernan i José Antonio Sáez, de La Rioja.


Que ningú es senti lliure de guanyar algun dia la boina, jo que parlo amb tots els participants tal com van passant les manegues, la primera pregunta sempre és, estem mol a prop de la boina? Tothom vol eludir la boina però algú se l’ha de ficar i com sabeu sempre s’acaba amb alegria i rialles de tots, inclús del que la porten que sempre accepten de bon grat el que ja saben des d’un principi i tots hi esteu exposats.

Gracies a tots quatre per agafar tan cordialment aquest gran moment de la festa dels Màsters del Ribagorçana.

Bé amics, fins l'any que bé que esperem sigui més i millor 

Masters de Pesca por Parejas del Ribagorzana 
Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana
paco pagano