Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 10 de febrer del 2022

Vols fer-te Soci de la SPE Ribagorçana?

Carnet de Soci SPE Ribagorçana

Aquesta informació va dirigida principalment als pescadors que no sou Socis de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, però que podríeu estar interessats en fer-vos-hi, aquí teniu la informació amb els diferents preus de Soci segons edats, i on expliquem perquè és important ser-ho i quines avantatges te.

Primer de tot dir-vos, que el més important és que essent Soci, ens ajudeu a continuar la gens fàcil tasca, de mantenir el Coto d’Alfarràs NR-12 com ha mínim amb les condicions actuals, ja que anualment fem neteges de la llera i d’escombraries a l’àmbit del Coto, manteniment de camins, i d’accessos fins a peu de riu, mantenir la vigilància privada actual, etcètera.

Som el Club Esportiu de pesca de truita que més activitat esportiva i lúdica realitzem, això ens permet estar presents a moltes competicions oficials de Catalunya i superiors, tenint un gran nombre de pescadors que porten el nom del nostre Club arreu.

Un altra avantatge és que tindreu un descompte d’aproximadament el 50%, en tots els permisos diaris de pesca al Coto d’Alfarràs NR-12 A/B, siguin del tipus que siguin.

Penseu que la SPE Ribagorçana, no tenim ni un sol Euro de subvenció, ni aportació de cap de cap tipus per les diferents Administracions, per totes les tasques que fem anualment, i per nosaltres i econòmicament parlant, tant és, si s’emeten 10 permisos de pesca a l’any, com si se’n emeten 8.000 que son més o menys els actuals, tots els ingressos d’aquestes taxes, el 100% van íntegrament a l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Tot el que bonament fem, ho estem fent amb els diners dels Socis, es molt trist però és així.

CATEGORIES DE SOCIS ACTUALS:
L’entrada de nou Soci a la SPE Ribagorçana, actualment no suposa cap altra quota que la anual.
Les categories Exempt i Infantil, estem fen valoració i proposta de canviar-les, possiblement al 2023 ja seran altres edats.
Les quotes de Soci son per anualitats reals i van del dia 01/01/2022 al 31/12/2022.

SOCIS EXEMPTS: 0,00 €
Dels 0 als 7 anys, per tant l’any de complir els 8 anys passa a INFANTIL.
SOCIS INFANTILS: 25,00 €
Dels 8 als 14 anys, per tant l’any de complir els 15 anys passa a SÈNIOR.
SOCIS SÈNIORS: 40,00 €
Dels 15 als 64 anys, per tant l’any de complir els 65 anys passa a VETERÀ.
SOCIS VETERANS: 25,00 €
Dels 65 anys en endavant seran VETERANS.

Actualment som uns 300 Socis, si vols entrar a formar part de la gran família que formem la SPE Ribagorçana, només cal que enviïs un WhatsApp o correu-e a:

i t’enviarem la fixa amb les dades que necessitem, un cop les tinguem, et passarem el rebut bancari corresponent a la quota, i t’enviarem el carnet a casa.