Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 22 d’agost de 2016

Celebrat el Concurs de Festa Major d'Algerri 2016

Aques dissabte passat dia 20/08/2016, hem celebrat el Concurs de Festa Major d'Algerri 2016.
Volem agrair a tots els pescadors la seva participació, tot i ser el primer any que el celebrem han sigut 16 els pescadors que han gaudit d'aquest concurs on l'esportivitat a regnat com sempre, però ningú volia quedar fora del podi ja que els 3 primers s'han endut trofeu, un perniler i un pernil per cada un.
També agrair a l'Ajuntament d'Algerri, per la seva col·laboració i el pica-pica que ens ha ofert al Restaurant Terra Ferma d'Algerri, mentre calculàvem la classificació.
Al lliurament de premis ressaltar que ens va acompanyar en nom de l'Ajuntament d'Algerri i donat que és del propi poble, el nostre President Honorific de la S.P.E. Ribagorçana el Sr. Ramon Carles Llobet. 
Un temps fantàstic i unes truites que han donat la cara als pescadors que han trobat com enganyar-les, un total de 285 truites capturades i una truita de 49 cm. que ha comptabilitzat com la truita major del concurs.
El nostre desig és que l'any que bé al Concurs de Festa Major d'Algerri siguin més els pescadors participants, aixi doncs, fins l'any que bé.

Paco Cabrera Rocha - CAMPIÓ - Concurs de Festa Major d'Algerri 2016

Ivan Gericó Otin - SOTS-CAMPIÓ - Concurs de Festa Major d'Algerri 2016

Carles Viladegut Ortiz - 3r Classificat - Concurs de Festa Major d'Algerri 2016