Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 25 de maig de 2015

Aqui teniu els resultats del 1r i 2n Socials de 2015

Hola amics ja teniu els resultat del 1r i 2n Concurs Social de 2015, aquest any sembla ser que tindrem més competitivitat si cap, vint participants als primers Socials son tot un èxit esperem que continuí així, ja que es precisament el que volem, que participeu quants més socis millor.


Un gran dia respecte al temps amb unes bones condicions climatològiques, el pitjor la gran quantitat d'algues que tenim al riu i que fan molt més difícil la pesca, però alguns se'n van sortir prou bé.

Aquests son alguns dels nostres joves que venen empenyent Cesc Batalla i Aleix Castellví, no pareu que arribareu lluny.
Tot un èxit que ens enorgulleix molt i fa que vulguem continuar al costat dels joves que volen engegar el camí d'aquest esport que per molts de nosaltres es tant importat.
Cesc es el primer social al que participa i no ho ha fet gens malament, al contrari.
Aleix ja fa més temps que participa amb nosaltres als concursos, inclús aquest any ha participat al Nacional de Mosca Joventut quedant amb la 28à posició i aconseguint medalla de bronze amb la Selecció Catalana.

Enhorabona i endavant!!!!! 


Aquestes son les classificacions dels Socials  
Aquesta es la classificació provisional desprès del 2n Social