Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 17 de desembre de 2013

Moltes Gracies Pescadors Solidaris


Aquest diumenge 15 de desembre de 2013 hem celebrat la III Festa dels pescadors Solidaris - La Marató de TV3 – 2013.
Un matí molt fred i marcat per una boira que coneixem bé els Lleidatans, ja que per força ens hem acostumat a conviure amb ella tot i que de vegades es fa difícil quan arreu tenen un sol esplèndid.

Ara bé el més important era La Marató de TV3 i complir el desig de tots els participants a la Festa d’aquest any. Comença el dia amb alguns pescadors els més atrevits que a les 8:30 hores ja van al riu a pescar, desafiant el fred per intentant enganyar alguna de les truites sobre tot de la zona trofeu, on estan encara algunes de les truites que els corb marins no han estat capaços de menjar-se pel seu gran tamany, cosa que si han fet amb quasi totes les de la zona normal intensiva, on pescar una truita s’ha convertit en una verdadera proesa.
Quan eren les 10:00 hores i tal com estava previst en el programa, o per la gana que començava a aparèixer, tots van anar venint a la zona de les barbacoes on els companys esperaven amb la feina feta, les amanides preparades, el pernil tallat, el pa torrat, la llonganissa i la botifarra cuita a la brasa amb les millors condicions per la bona ma dels cuiners, tot un plaer pel paladar, el foc que feia companyia i s’agraïa l’escalfor en un dia fred de veritat.
Xerrades, comentaris, anècdotes, força rialles i probablement alguna que altra mentida o al menys exageració quan es parla de pesca, i ja que en tenim la fama serà per alguna cosa.

En acabar d’esmorzar i veient les peticions dels participants varem intentar oferir les activitats que van demanar passant així el temps fins al migdia, quan la majoria teníem algun que altre compromís donant la III Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3 – 2013 per finalitzada, però no velem deixar passar l’ocasió d’agrair a tots l’aportació dels 10,00 € per participant a La Marató de TV3 aquest any ha estat una recaptació de 26 participants X 10,00 € un total de 260,00 €, també comentar que 2 dels participants no van poder estar amb nosaltres, però van fer entrega de l’aportació econòmica corresponent, un fet els honra encara més. 


El pernil que va quedar es va sortejar i la sort va voler que fos el Sr. Ramon Mena qui se’l emportes, bon profit Ramon. 

Esperem que l’any que bé a la IV Festa puguem comptar amb més Pescadors Solidaris ja que la causa prou s’ho mereix i La Marató de TV3 diu molt de tu i de tots els que han participat en alguns dels anys que portem fent-ho possible, moltes gracies a tots vosaltres:

Pescadors Solidaris amb La Marató de TV3 - 2013 
1     *      Buixadera Peñas, Eric             
2     ***  Cabrera Lirio, Paco                
3     ***  Cabrera Rocha, Paco             
4     **    Calomarde Burgaleta, Xavier 
5     **    Camacho Garcia, Kennet       
6     *      Carcelen Ferràndiz, Pedro    
7     *      Ferràndiz Fargas, Mireia          
8     *      Ferrer Capdevila, Jordi           
9     ***  Ferrer Capdevila, Josep Mª
10   ***  García García, Manuel           

11   *      García Torres, Felix               
12   **    García Torres, Ramon
13   *      Guirado Fernández, Fernando  

14   *      Llas Roca, Adrià
15   *      Mateu Gracia, Josep
16   *      Mena Diaz, Ramon
17   ***  Morón Parias, Jose Manuel
18   ***  Moset Buixadera, Jordi
19   **    Munsó Forns, Santiago
20   ***  Pagano Vilaplana, Paco
21   *      Peñas Frias, Juani
22   *      Rius Mora, Manel
23   **    Roca Alonso, Ramon
24   *      Segura Grau, Ferran
25   ***  Sorribes Vilafranca, Ramon
26   ***  Villamartin Gallardo, JustI com no podia ser altre pescador, Paco Cabrera va gaudir de la Festa amb una gran truita, 70 centímetres no esta malament, enhorabona!!!