Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 1 de juliol de 2013

Un bon Concurs de Pesca de la Festa Major d'Alfarràs 2013

Ja teniu penjada la classificació, fotos i vídeos del Concurs de Festa Major d’Alfarràs 2013, agrair un cop més a l’Ajuntament pel pica-pica i els trofeus dels campions, com sempre estem encantats de poder col·laborar amb les Festes populars dels pobles riberencs.


Els Campions amb l’alegria natural després d’una agradable jornada de pesca, destacar la participació d’un jove, Joan Esteve que per primera vegada participava, i que des de aquí animem a continuar pescant, actualment costa molt incentivar als joves al nostre esport.


Per això aprofitem per recordar-vos tal com consta al calendari de concursos 2013, que els dies 3 i 4 d’agost celebrarem el I Curs d’Aprenentatge i Millora de la Pesca, esperant que siguin principalment nens i joves els que vinguin, encara que no està tancat a qualsevol persona que vulgui aprendre o millorar la pesca, la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana intentarem que siguin varis dels grans pescadors que son socis els que facin de monitors. 

Agrairem que entre tots fem la màxima difusió d’aquest esdeveniment per començar una etapa que porti a engrescar una nova generació de pescadors de futur per que la pesca continuï.
Veure Classificació, fotos i vídeosVeure Classificació, fotos i vídeos