Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 26 de març de 2013

Els corbmarins no es resignen a marxar

L’hivern s’ha acabant les dates son les que son i ja estem a portes de Setmana Santa, tot i que aquest any sigui molt aviat, el que seria el normal és que la primavera fes força canvis en tot i fes també que s’incrementessin les temperatures dia a dia i properament així serà.

Però hi han petits o grans detalls que fan que tinguem algun que altre dubte en vers l’hivern o la primavera, per exemple els corbmarins ja haurien d’haver marxat, però deuen saber que han començat les repoblacions a Alfarràs, i encara son aquí tot i que no van deixar cap truita al coto.

 
Sembla ser que els corbmarins encara no es resignen a emprendre el viatge de retorn a zones més fredes sense fer abans un bon àpat recordant haver gaudit d’un hivern esplèndid amb força peixos a rius, llacs i pantans, i haver-los deixat com el coto d’Alfarràs sense quasi un peix.

Els pescadors tenim als corbmarins com uns dels nostres competidors a l’hora de pescar, però no son ells sols, també podem trobar altres depredadors com per exemple el bernat pescaire.

Son molts els nostres adversaris que sense cap mena de contemplació i en molts casos protegits segueixen campant lliures de pecat per les conques fluvials de Catalunya, quan en altres indrets s’està controlant la seva proliferació dels corbmarins, sobre tot en les zones que no son el seu habitat natural com bé diu el seu nom.

Imatges captades el dia 22/03/2013

Bona pesca als pescadors