Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 26 de febrer de 2013

Quan tornarà a ser el NR-12, Coto Amb Mort pels que ho vulguin?Hola companys a data d’avui suposo que sabeu que el Coto d’Alfarràs NR-12 continua essent sol Sense Mort, la junta de la SPE Ribagorçana esperàvem que la pesca pugues ser també Amb Mort a finals de febrer o primers de març, però actualment i amés havent vist el resultat del mostreig i quantificació de truites al NR-12 realitzat el passat 21/02/2013 i que molt probablement publicarem en poques hores, ens veiem obligats a esperar a que comencin les repoblacions per part de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat. 
A dia d’avui oficialment no sabem quan s’iniciaran les repoblacions tot i que hem de suposar, que no serà més tard de la primera setmana de març, però també voldríem entenguéssiu que no és una decisió que sigui nostra per més ganes que tots tinguem.  

El que si sabem és que un cop comencin les repoblacions, la modalitat de pesca tornarà a ser Amb o Sense Mort ja a petició i decisió de cada pescador. 
També aquí en aquest mitjà publicarem quan així sigui per informació de tots els que estem desitjant que la pesca torni al Coto d’Alfarràs.