Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimecres, 27 de febrer de 2013

INFORME - Mostreig i quantificació de les truites al Coto d'Alfarràs NR-12Bé senyors, ara sí ha arribat el moment de presentar-vos el Informe sobre el Mostreig i quantificació de les truites al Coto d’Alfarràs, NR-12 que vam realitzar el dia 21/02/2013.Hem intentat reflectir la situació real que hem sentit, tan amb el cap com amb el cor, per que no sabíem si era bo separar-ho ja que molts pescadors no sabem, ni volem separar una cosa de l’altra. Algú es pot sentir pressionat però amb els resultats obtinguts tots ens hi hem de sentir el suficient per buscar alguna solució al problema que no s’hauria de repetir.
 

 

Llegui-ho amb la visió que tenim els pescadors habituals del Coto d’Alfarràs, socis de la SPE Ribagorçana i simpatitzants d’una o ambdues coses, els que no tinguin o no hagin tingut cap vinculació amb la pesca aquí, és possible que no entenguin la vivència que nosaltres tenim i sentim.


Ara bé, també dir-vos que continuarem treballant per intentar que la pesca al Coto d’Alfarràs ens torni a fer gaudir, ja en molts casos la pesca esportiva no és per alimentar el cos, sinó per nodrir l’anima.