Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 13 de novembre de 2012

II Festa dels Pescadors Solidaris - La Marató de TV3 - 2012Hola amics pescadors, per la pesca de salmònids hem acabat una temprada més, ara ja només queda la pesca en intensius entre els què el Coto d’Alfarràs és sens dubte, un referent per molts pescadors i més pels de fora que pels de casa, com sempre sol passa, però en aquestes dates encara ens queda quelcom que fer amics.
L’any passat varem engegar una nova iniciativa per tancar les activitats esportives de l’any, no tenim constància d’altres com aquesta arreu de Catalunya, per nosaltres i per vosaltres pot ser la més important de totes, a molts pescadors dels que hi varem participar va ser la que ens va omplir més com a pescadors i sobre tot com a persones.
Per tant, el diumenge 16 de Desembre de 2012 un altre cop tancarem les activitats esportives que hauran estat 10 durant l’any de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, ara toca celebrar la 2a Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3, no os ho perdeu aquest any ampliem les activitats, voleu pescar? doncs pequeu, voler fer tertúlia? doncs farem tertúlia, voleu muntar mosques? doncs muntarem mosques, voleu aprendre a pescar? doncs aprendrem a pescar, voleu conèixer el coto? doncs coneixerem el coto, això vol dir que intentarem fer totes aquestes activitats relacionades amb la pesca per gaudir d’aquesta II Festa amb els pescadors o amb tothom que vulgui vindre.

Diumenge, 16 de Desembre de 2012:
Preu Inscripció: 15,00 €
És important tenir una previsió de quants serem, més que res per preparar l’esmorzar per això os podeu inscriure per SMS al: 670 279 230 o per correu-e a: sper1977@gmail.com
  • 08:00 hores – Concentració al Bar Rincón de Josefa, d’Alfarràs, entrega de documentació per pescar.
  • 10:00 hores – Trobada per l’esmorzar de germanor, si el temps acompanya a la zona de les barbacoes, si no acompanya, ja s’informarà del lloc alternatiu.
Esmorzar de brasa: Pa torrat amb llonganissa o cansalada virada i per anar picant, 1 pernil (donació Màsters del Ribagorçana), begudes, cafè i xupito.
  • 11:00 hores – Inici d’activitats addicionals.
  • 13:00 hores – Finalització de la II Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3 - 2012


Imatges de l'any passat 2011

Una gran causa com aquesta s’ho mereix, aquest any La Marató de TV3 està dedicada al Càncer, si amics una de les malalties que sens dubte ens toca directa o indirectament, ja que tots coneixem a persones, amics o familiars que l’han patit o la pateixen, sembla ser que cada cop estem més a prop d’una solució, però encara manca una mica més, és per això que projectes solidaris com aquest poden ajudar a donar el pas definitiu per la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.

Recordem a tots que del import d’inscripció 15,00 €, és paga l’esmorzar i la resta amb un mínim de 10,00 € per participant, serà la donació a La Marató de TV3, l’any passat varem ser un total de 28 els pescadors solidaris, aquest any senyors hem de superar-ho això, tots tenim amics i coneguts als que convidar a participar, també s’ho passaran bé i nosaltres la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana ficarem el que calgui com és habitual, perquè així sigui.

La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no.