Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

diumenge, 20 de maig de 2012

Classificació i Fotos 1r i 2n Concurs Social 19-05-2012


Ja teniu penjada en el apartat lateral del bloc en Competicions Societat  la classificació del 1r i 2n Concurs Social de 2012 i algunes fotos.
Tot i que les previsions meteorològiques no pintaven massa bé, va ser un dia nuvolat fins a mig mati i després, un bon sol fins a les 19:00 hores que vam començar a veure que la cosa es complicaria, però el temps va respectar tot el concurs ja que no va ser fins a les 20:10 hores aproximadament, temps just d’acabar i canviar-nos, quan a les hores va començar la descarrega d’aigua com feia dies que no es veia, en pocs minuts van caure una considerable quantitat d’aigua. 


No varem ser gran quantitat de pescadors que diguem, els de sempre, menys alguns que tenien algun altra cosa millor a fer, suposem, esperem i animen a tothom perquè al pròxim Social del dia 9 de Juny de 2012, pugem ser bastants més, els que hi vam ser ens ho varem passar força bé i tot i què algun tram va donar poques captures, els altres encara van ser prou productius, com veureu a les classificacions.