Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

divendres, 24 de febrer de 2012

El “Consejo de Ministros” aprova revisar el Real Decret de Especies Exòtiques Invasores


Hola Socis, simpatitzants, amics i pescadors en general de la Societat de Pescadors Esportius del Ribagorçana, del Coto Intensiu Ribagorçana i dels Màsters de Pesca per Parelles del Ribagorçana, sembla que un xic de coherència encara queda als politics o pot ser l’enrenou que s’havia engegat des de diferents punts, entitats, organitzacions, xarxes socials i un per un pescadors d’arreu, a causat l’efecte que realment buscàvem i necessitàvem per continuar la nostra activitat esportiva i d’oci que és la pesca esportiva.
No sabem com acabarà tot aquest afer ni quan, però aquesta noticia pot ser un bon començament de la fi del Decret 1628/2011 o com ha mínim el punt de partida per la seva reforma.
Ara, les esperances son més grans, però no podem encara baixar la guàrdia i hem de continuar endavant treballant i defensant la pesca esportiva de les especies que porten tant de temps entre nosaltres com és la truita irisada, entre altres.