Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 19 de desembre de 2011

Gracies - 1a Festa dels pescadors solidaris amb La Marató de TV3
Hola amics, ahir dia 18 de desembre de 2011 el gran dia de solidaritat a Catalunya amb La Marató de TV3 i per primera vegada, també al Coto Ribagorçana, aquest cop la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana hem celebrat una activitat social, esportiva i amés de solidaritat, sempre tenint en compte la nostra activitat que és la pesca esportiva sense mort, un total de 28 participants i tots hem considerat que ha estat una gran festa, perquè ens ho hem passat força bé i la solidaritat prou s’ho mereix, també en aquests moments difícils per tots.

Per part de la Societat quedarà ja instaurada aquesta activitat i esperem que també pels pescadors que han participat i pels que es vaguin afegint a la festa, que segur aniran creixent en quantitat.

Bé comentar que les 8:00 del matí era d’hora, d’hora per un diumenge força fresc d’hivern, els pescadors estem acostumats a matinar però no tant a les baixes temperatures per anar a pescar, la concentració com és habitual al bar Rincón de Josefa d’Alfarràs, allí s’ha cobrat la inscripció i s’han entregat les pliques per sortir tot seguit direcció al coto Ribagorçana i a pescar.

L’organització hem anat ja a preparar l’esmorzar que estava previst a les 10:00 hores a les barbacoes, un cop allí fer foc perquè l’esmorzar era pa torrat, botifarra, cansalada virada, pernil, begudes i cafè, poc a poc i abans de l’hora prevista han anat arribant participants, que més que menys han considerat que era millor començar a pescar després de l’esmorzar amb la temperatura molt més adient per la practica de la pesca cosa que ha comportat que un bon nombre de participants ens apleguéssim a bora el foc fent una grata tertúlia d’històries amb alguna que altra exageració i que també ens caracteritza als pescadors. Primer de tot, encetar el pernil per anar fent boca i arribar així a l’hora prevista, tot estava a punt per començar l’esmorzar que tots esperàvem amb expectació i força gana, cal dir-ho perquè poca cosa ha quedat una vegada tots satisfets, ara havia arribat l’hora de començar a pescar.

Uns riu amunt i altres riu avall, però tots esperant trobar el racó solitari d’alguna truita grossa, somni de tot pescador per gaudir d’uns moments inoblidables que ens faci emocionar, quasi tant com veient i escoltant les històries que s’expliquen durant el programa de La Marató i que tant profunds sentiments son capaços de remoure per mobilitzar a la gent i que any rere any la participació sigui tant important.

Participants i nomenats: Pescadors Solidaris de La Marató de TV3 2011
*        Cabrera Lirio, Paco
*        Cabrera Rocha, Paco
*        Carles Llobet, Ramon
*        Castellnou Sánchez, Antonio
*        Ferrer Capdevila, Josep Mª
*        Garay Herrera, Marc
*        Garcia Garcia, Manuel
*        Grados Carrascosa, Toni
*        Guirado Fernández, Fernando
*        Hellín Espinosa, Miguel
*        Hellín López, Miguel Pedro
*        Martin Barrachina, Daniel
*        Morales Hurtado, Heiler
*        Morón Parias, Jose Manuel
*        Moset Buixadera, Jordi
*        Murcia Guirado, David
*        Navarro Gimeno, Rafael
*        Nualart Riba, Xavier
*        Nusas Barba, Miquel
*        Pagano Vilaplana, Paco
*        Rius Mora, Manel
*        Sánchez Figols, Lluís
*        Sorribes Vilafranca, Ramon
*        Tejedor Royo, David
*        Terradez Cebreiro, Javier
*        Vaca Molina, Antonio
*        Viladegut Ortiz, Carles
*        Villamartin Gallardo, Just
Paco Cabrera si ha trobat el racó somiat, sens dubte va gaudir de la festa i més encara poden fer aquesta foto amb una truita de 76 cm, uns inoblidables moments que segurament li va donar, només cal veure-l’hi la cara de satisfacció en el seu instant de gloria, que tots feliçment envegem, perquè lamentablement cada cop és més difícil d’aconseguir, tot i que, som molts els que com ell després de la foto, volem continuar retornant les truites al riu siguin del tipus que siguin.

Per tant, la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana per la celebració de la 1ª Festa dels pescadors solidaris amb La Marató de TV3, ha recollit i col·laborarà amb La Marató de TV3, amb un total de 280,00 €.
Estem molt contents amb la festa realitzada i ja tenim en ment la propera edició que fixarem en el nostre calendari esportiu del 2012, desitgem que aquest esforç serveixi per portar als que ho necessiten un alè d’esperança.
Moltes gracies a tots els que ho heu fet possible i fins la propera Marató.

Les Fotos de la Festa