Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dissabte, 12 de novembre de 2011

1a Festa dels pescadors solidaris amb La Marató de TV3

Hola socis i simpatitzants des de l’any passat a finals de desembre que la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana esperàvem de nou aquestes dates, volíem informar-vos com estem fent i com varem publicar a primers de 2011 en el revers dels carnets de socis, que aquest any volíem celebrar una activitat de pesca per col·laborar amb la gran festa de la solidaritat de Catalunya, com és La Marató de TV3, el dia és el 17 de Desembre de 2011 a partir de les 8:00 hores.

Aquest any serà el nostre primer de col·laboració des de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, to i que som molts els que a títol individual hi col·laboràvem, però vam pensar que seria bonic poder fer una festa de pesca amb un bon esmorzar per tots els participants i recollir uns diners en concepte d’inscripció que després donarem a aquesta causa tant important d’investigació científica de les malalties.

Per nosaltres el dia 17/12/2011 serà com un tancament d’any i un comiat dels amics que habitualment participen de les diferents activitats i concursos que fem durant l’any per dir-los amics fins al 2012, i en general que tot vagi més bé per tots.
 
És important saber per endavant quans serem per preparar l’esmorzar, per tant queda oberta la preinscripció, enviant dades per correu electrònic a:
  
o enviant SMS, o trucant al telèfon
670 279 230.

Dades necessàries:
Nom:
Cognoms:
DNI:
Telèfon: 

En col·laboració amb: Anirem ampliant tota la informació, animeu-se que ens ho passarem bé.