Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 10 d’octubre de 2011

El "II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana 2011" també ha conclòs amb un espectacular ambient

Hola amics, un any més i ja és el segon que hem celebrat el “II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana 2011”, retrobament de pescadors i amics que continuen confiant en què el Màster els farà sentir allò que tots els pescadors busquem incansablement i que massa vegades no és fàcil d’aconseguir.
 
Federico Aragón amb una truita i Fernando Guirado a punt per  mesurar-la.
 
Gaudir d’un cap de setmana de pesca que ens ompli els pensaments i ens alimenti els sentiments per que la pesca fa què tots nosaltres durant uns dies ens oblidem o al menys aparquem els problemes quotidians molt agreujats actualment, però sens dubte que necessitem esbargir-nos la ment i és per això que creiem que la pesca ho aconsegueix.
Aquest any especialment estem contents i agraïts per que hem pogut augmentar el nombre de pescadors participants tot i la situació actual econòmicament delicada que estem vivint en general.

 
Les truites autòctones que també van estar presents al Màster en quantitat augmentant sensiblement any rere any com la que es veu a la foto de Diego de La Rioja.
Un dels 4 pescadors de Navarra, Iker Arbea amb una truita, ell va ser qui va aconseguir el premi especial a la truita més gran que va mesurar 64 cm. 
Una gran lluita per poder-la treure, ja que li va descendir del seu tram i no va ser fàcil remuntar-la aigües amunt, però al final ho va aconseguir.Seguirem informant