Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 8 de febrer de 2011

Començen les repoblacions aquest mes de Febrer de 2011

Hola socis i pescadors del Coto Intensiu Ribagorçana, aquest cap de setmana passat s’ha començat a repoblar, no amb la quantitat i assiduïtat que tots voldríem, però per alguna cosa s’havia de començar.
Divendres dia 04-02-2011     200 quilos
Divendres dia 11-02-2011     100 quilos
Divendres dia 18-02-2011     100 quilos
Divendres dia 25-02-2011     100 quilos
Aquí s’acaba la informació referent a les repoblacions que s’han plantejat d’urgència, esperem que després d’aquestes setmanes ja s’hagi reconduït per part del nou Govern i Departament corresponent la situació i pugem continuar amb les repoblacions com ha mínim, de l’any passat tot i que sabem que van ser molt insuficients en aquest Coto i aquestes son fins i tot ridícules.
La nostra expectativa d’aquest nou Govern, és un altra molt diferent al anterior de fer les coses, en vers a les repoblacions sobre tot del Coto Intensiu Ribagorçana, i de la pesca en general, seguim confiant en que les coses tindran un altre caire i si no es així també ho expressarem públicament.
Bona pesca