Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

divendres, 13 de març de 2015

Comença una nova temporada de pesca fora dels intensius, la del 2015

Benvolguts pescadors, socis, o simpatitzants de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, o del Coto d’Alfarràs.

Demà dia 14 de març de 2015 comença una nova temporada de pesca fora dels cotos intensius.


Som molts els què pel primer dia de temporada tenim un racó predeterminat, aquell lloc on esperem trobar les nostres amigues les truites, amb més o menys quantitat, ara no parlo dels que se les mengen perquè deixen de ser amigues seues, però sempre i quan ho facin dintre dels les lleis i normes cap problema.

Demà de tot hi haurà, pescadors amb mort, pescadors sense mort, a i també els furtius com no, aquells pescadors que aliens a les normes intenten treure profit d’alguna il·legalitat per poder dir que han pescat més i millor, quina pena.

Però demà els més matiners en alguns llocs de Catalunya encara seran uns altres pescadors, els que tenen ales i son negres com una gola de llop, segurament ells també pescaran més i millor com ha vingut fent tot l’hivern, encara que a partir de demà hauran de competir amb els pescadors, o en el millor dels casos ja prendran la decisió d’agafar el camí de retorn aquest cop sí, al seu habitat natural. 

Pels que tingueu intensió de pescar a Alfarràs, aquí os deixo algunes de les normes que heu de tenir en compte aquest any, ja que una és molt important, la prohibició d’ús de soles de feltre.

Bona pesca