Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 19 de novembre de 2013

Tanquem la temporada amb un gran esdeveniment - III Festa dels Pescadors Solidaris - La Marató de TV3 - 2013

Bé amics pescadors i simpatitzants del Coto d’Alfarràs i de la S. P. E. Ribagorçana, com cada any des de ja en fa 3, arriba l’hora de fer un gent per la solidaritat hi La Marató de TV3 prou s’ho mereix.

Un altre any volem tancar la temporada de concursos i esdeveniments amb una gran festa i que millor que fer-ho amb la III Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3 – 2013.


Ja son 3 anys des de que varem engegar aquesta nova iniciativa per tancar les activitats esportives i esdeveniments de l’any, per nosaltres i per vosaltres pot ser la més important de totes, a molts pescadors dels que hi participem va ser la que ens va omplir més com a pescadors i sobre tot com a persones.
Per tant, el diumenge 15 de Desembre de 2013 tens una cita molt important, un altre cop tancarem les activitats esportives que hauran estat 10 durant l’any de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, ara toca celebrar la III Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3, no perdeu aquesta oportunitat ja que hem ampliat les activitats, voleu pescar? doncs pequeu, voler fer tertúlia? doncs farem tertúlia, voleu muntar mosques? doncs muntarem mosques, voleu aprendre a pescar? doncs aprendrem a pescar, voleu conèixer el coto? doncs coneixerem el coto, això vol dir que intentarem fer totes aquestes activitats relacionades amb la pesca per gaudir d’aquesta III Festa amb els pescadors o amb tothom que vulgui vindre. 
Per a:
 http://www.tv3.cat/marato/img/logotips/logo_programa_normal.gif
Diumenge, 15 de Desembre de 2013:
Preu Inscripció: 15,00 €
És important tenir una previsió de quants serem, més que res per preparar l’esmorzar per això os podeu inscriure per SMS al: 670 279 230 o per correu-e a: sper1977@gmail.com
•    08:30 hores – Concentració al Bar Rincón de Josefa, d’Alfarràs, entrega de documentació per pescar.
•    10:00 hores – Trobada per l’esmorzar de germanor, si el temps acompanya a la zona de les barbacoes, si no acompanya, ja s’informarà del lloc alternatiu.
Esmorzar de brasa: Pa torrat amb llonganissa o botifarra negra i per anar picant, 1 pernil (donació Màsters del Ribagorçana), begudes, cafè i xupito.
 
 


•    11:00 hores – Inici d’activitats addicionals.
•   13:00 hores – Finalització de la III Festa dels Pescadors Solidaris – La Marató de TV3 - 2013.
Una gran causa com aquesta s’ho mereix, aquest any La Marató de TV3 està dedicada a les malalties neurodegeneratives.

Accés al Cartell de La Marató TV3 
Accés al video divulgatiu de La Marató de TV3


Naixem amb 100.000 milions de neurones.
Amb el pas del temps, algunes es van perdent i moren, però el nostre cos només és capaç de crear-ne algunes de noves, molt poques. Es tracta d’un procés natural lligat a l’envelliment de les persones.
De vegades, però, les neurones emmalalteixen o moren més ràpidament del que és normal. És llavors quan apareixen les malalties neurodegeneratives.
No són malalties de gent gran, sinó que poden afectar qualsevol edat, des de la infància.
És per això que projectes solidaris com aquest poden ajudar a donar el pas definitiu per la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.
Recordem a tots que amb la inscripció de 15,00 €, és paga l’esmorzar i la resta amb un mínim de 10,00 € per participant, serà donat a La Marató de TV3, l’any passat varem ser un total de 28 els pescadors solidaris, aquest any senyors hem de superar aquesta xifra, tots tenim amics i coneguts als que convidar a participar, també s’ho passaran bé i nosaltres la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana ficarem el que calgui com és habitual, perquè així sigui.

Os esperem!!!