Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dijous, 19 de setembre de 2013

Concurs Festa Major Almenar 2013

Arriba el concurs de Festa Major d’Almenar i un any més els pescadors volem gaudir i formar part d’aquesta Festa, és un orgull poder participar d’aquesta celebració a un dels pobles als quals pertany el Coto de pesca intensiu d'Alfarràs NR-12, és per això que celebrem com és tradició, el Concurs de Pesca de la Festa Major d’Almenar.
Animem a tots els veïns d’Almenar que vulguin veure com és un concurs de pesca, que poden atansant-se al riu Noguera Ribagorçana i estarem encantats de presentar-los el concurs de Festa Major.


Recordem que per participar als Concursos Socials no és imprescindible ser Soci, però si disposar de Llicencia de pesca de Catalunya o Aragó i Llicencia Federativa Recreativa o Competició, en vigor.
Els premis son prou importants com per tenir-lo en compte, no deixeu passar aquesta oportunitat de gaudir i de pescar al costat de grans dels nostres socis pescadors.
Premis:

   Campió: . . . . . . . . 60 € i Trofeu
   Sots-Campió: . . . .  50 €
   3er Classificat: . . .  40 €


Durant el lliurament de premis hi haurà un pica-pica gentilesa de l’Ajuntament d’Almenar.


Animeu-vos ens ho passarem bé.


Classificació