Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

divendres, 26 de juliol de 2013

Després del 3r i 4t Concursos Socials del 2013 ja s'intueixen les primeres posicions

Ja teniu penjades les classificacions del 3r i 4t Concurs Social i la classificació acumulada a data 20 de juliol de 2013, tot i que no està res decidit del tot, si que s’intueixen per on aniran les primeres places de la classificació final.


Recordeu que a cada pescador se’l hi anul·laran les seves 2 pitjors classificacions de les 5 totals, després del últim Concurs Social el 5è, així doncs, encara no està res decidit i la classificació canviarà amb més o menys posicions.

Un dia de pesca esplèndid, un temps immillorable, un riu excepcional, un aigua com un vidre i unes truites que van donar la cara això si, a uns més que a altres però tots els participants van poder gaudir d’una bona pesca al Coto d’Alfarràs, enhorabona per la classificació, la gran competitivitat i la bona harmonia. 


Ja només queda un Concurs Social el 5è i últim del any 2013 però aquell serà el colofó de la temporada, on els pescadors voldran donar el do de pit i les truites donaran el gaudiment màxim per deixar un bon sabor de boca, sens dubte és el gran Concurs Social que donarà la traca final del 2013.

Accés a la Classificació i Fotos